top of page

zo 03 feb

|

Keizersgracht 178, 1016 DW Amsterdam, Nederland

4-weekse cursus - introductie tot Mindfulness - februari 2019

Zou het niet fijn zijn – slechts een uurtje – om in stilte te zitten, in stilte, om weer in contact te komen met ons lichaam en onze adem en de geest tot rust te brengen? Perfect voor mensen die het vaak druk hebben en graag de voordelen van Mindfulness willen ervaren.

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
4-weekse cursus - introductie tot Mindfulness - februari 2019
4-weekse cursus - introductie tot Mindfulness - februari 2019

Time & Location

03 feb 2019, 15:30 – 16:45

Keizersgracht 178, 1016 DW Amsterdam, Nederland

About The Event

Deze vier weken durende introductiecursus Mindfulness neemt je mee op een reis om te ontdekken hoe je je leven vollediger kunt leven, in het hier en nu. Mindfulness, simpel gezegd, is de gewoonte om met mededogen aandacht te schenken aan het huidige moment. Tijdens deze introductiecursus ontvang je een toolkit met Mindfulness-oefeningen en -technieken die je in staat stellen beter met stress om te gaan en bewuste keuzes te maken die elk aspect van je leven zullen verbeteren en verbeteren. Je zult ontdekken hoe het is om "wakker te worden", de geest te kalmeren, je gedachten en emoties te begrijpen en de controle over je leven te nemen.

Tijdens deze introductiecursus bespreken, verkennen en oefenen we Mindfulness-technieken om je te helpen gefocust te blijven op het huidige moment, wat je zal helpen stress te verminderen. Je wordt aangemoedigd om thuis te oefenen om de fysieke en emotionele voordelen van Mindfulness-meditatie te ervaren.

De cursus omvat:

· 4 lessen van 1 uur en 15 minuten

· Begeleide Mindfulness-meditatie-opnames

· Wekelijkse hand-outs en notities

Mindfulness is geen therapie, maar er wordt ook voorlichting gegeven over psychische problemen.

Deze cursus zal een basis leggen voor een diep begrip van Mindfulness-praktijken en -technieken. Dit is het ideale startpunt om te ontstressen, een nieuwe vaardigheid te leren met ondersteuning van een groep en een ervaren begeleider. Je hoeft geen ervaring te hebben met Mindfulness om aan deze cursus te beginnen.

Prijs: € 149,00

Data: zondag 3, 10, 17 en 24 februari

Tijd: 15.30 – 16.45 uur

Share This Event

bottom of page