top of page

Webinars Mindfulness

Webinars Mindfulness

Mindfulness webinars

 

Vanwege onze huidige situatie zijn live workshops en cursussen momenteel niet mogelijk. In plaats daarvan bied ik online mindfulness webinars aan.

 

Deze webinars zijn ontworpen om de dag met aandacht te beginnen. Dit zal je helpen de dag met meer energie en aandacht te beleven en minder op de automatische piloot te leven. Onderzoek van de Harvard University heeft aangetoond dat het leven op de automatische piloot ons meer gestrest en ongelukkig maakt. In deze webinars zal ik je laten zien hoe je van de automatische piloot afstapt en meer gaat zorgen voor jezelf. De webinars bevorderen je fysieke en mentale welzijn.

 

Voordelen van mindfulness-webinars / online lessen:

 

  • Meer bewustzijn van je eigen geest en lichaam

  • Je meer verbonden voelen met jezelf en je omgeving

  • Betere focus in het huidige moment

  • Omgaan met stressgevoelens

  • Van de automatische piloot afstappen en bewuste keuzes gaan maken

  • In flow kunnen werken


Werknemers hebben er veel baat bij om de dag te beginnen met aandacht en een moment te nemen waarin ze verbinding met zichzelf voelen. Door te ademen, het lichaam bewust te voelen, de aandacht te trainen help je jezelf om met meer bewustzijn te leven en te werken. 

 

 

Webinar / online les 1:
Leer de basis van Mindfulness
Plants
Webinar / online les 3:
Emotionele zelfontwikkeling en geluk 
DSC_0388 (2).JPG
Cone Shape Lamps
Webinar / online les   2: Mindfulness op de werkvloer
Sand Dunes
Webinar / online les 4:
De basis van de filosofie

 

Waarom Mindfulness?

 

Wil je meer inzicht en controle over je eigen mentale en fysieke gezondheid?

 

Mindfulness helpt je te zien hoe je geest werkt. Door te leren observeren en naar jezelf te luisteren, zul je langzaamaan merken hoe je een groot gedeelte van de tijd op de automatische piloot leeft. Hierdoor missen we veel; positieve, maar ook minder positieve gedachten en gevoelens terwijl deze ons signalen geven over hoe het met ons gaat. Mindfulness helpt je om wakker te worden en dingen op te merken die eerder verborgen waren. Hoeveel negatieve gedachten je hebt, hoe snel je een oordeel klaar hebt over een ander en misschien ook over jezelf. Hoe het zingen van een vogel klinkt als je in de ochtend naar buiten loopt, hoe mooi je kind er op maandagochtend uitziet, hoe je koffie echt smaakt, hoe je je voelt vlak voor een zakelijke bijeenkomst, en daarna, hoe het voelt om bewust te ademen, hoe het voelt om de regen op je huid te voelen vallen of hoe je buik voelt.

 

Als je meer merkt, mis je minder goede en slechte dingen. Dat is geweldig. Omdat je nu kunt genieten van het leven zoals het werkelijk is. Vol mooie, maar ook onaangename momenten. Als je je hiervoor openstelt, kun je de signalen horen van het lichaam en je geest. Hierdoor kun je sneller handelen als je merkt dat er stress, angst is of als je hartkloppingen hebt, als je merkt dat je vergeetachtig of moe bent, heel snel oordeelt of boos reageert.

 

Ik werk al jaren met aandacht in bedrijven.

 

Nieuwsgierig?

 

info@mindrevolutions.nl

020-7709159

KLANTEN
theschooloflifelogo8.gif
logo-pllek_edited.jpg
soaaids_edited.png
ASR.jpg
download.png
sabic.png
logo-financien_edited.jpg
cbg_edited.png
waternet-logo-300.jpg
APG.jpg
CONTACT

    Bedankt voor het indienen!    

Seksuele gezondheid contact
bottom of page